februari 2018
 
 

Cursusseizoen 2017/2018

 
Tot onze grote spijt moeten wij u meedelen dat onze cursusprogramma’s in Sneek voor Friesland tot nader bericht zijn opgeschort. Dat houdt in dat de op de openingspagina aangegeven eerstvolgende cursussen in seizoen 2017/18 niet worden gegeven.
Voor informatie over de oorzaken: klik hier.

Wij doen ons uiterste best om tot een oplossing te komen, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat wij bij gemeente Sudwest-Fryslan tot dusver weinig medewerking hebben mogen ervaren.

Hoewel het college in 2017 aan (ondermeer) de Nationale ombudsman heeft toegezegd om met Kunstvertoon te gaan overleggen, wijst men momenteel een gesprek af.
Dat is overigens in lijn met wat wij vanaf 2010 bij vele gelegenheden hebben ondervonden. Al vele jaren vragen wij om transparantie, eerlijke communicatie en om overleg over het gebeurde waardoor het Kunstvertoon cursusproject jarenlang is geschaad. Eerlijkheid is tot op heden niet geboden.

Het wordt na zoveel jaar misschien wel eens tijd dat het college de moed bijeenraapt toch met ons het gesprek aan te gaan. Temeer omdat mét het cursusproject veel belangstellenden en cursisten worden gedupeerd.
Voordat onze cursus- en activiteitenprogramma’s kunnen worden voortgezet, zullen eerst de kwesties met de gemeente en met Mar en Fean op een voor Kunstvertoon aanvaardbare wijze moeten worden opgelost.

Wij hebben op deze website de mededelingen in 2017 omtrent de in dat jaar voorgenomen cursussen onveranderd gelaten.

Op deze website blijven wij u informeren over de voortgang.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Kunstvertoon cursusproject Sneek voor Friesland

Design and development by HW Multimedia
Copyright © 2020 | Kunstvertoon | Alle rechten voorbehouden